POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 28. SKUPŠTINI DRUŠTVA TE PRIJAVE ZA RAD U KOMISIJAMA I RADNIM GRUPAMA HKD-A

28. Skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja održat će se 7. svibnja 2010. u Grubišnom Polju. Tema Skupštine bit će «Informacijska pismenost», a kao jedna od aktivnosti bit će izlaganje na posterima.

Preporučene dimenzije postera su 80×100 cm, a na njemu bi trebalo izložiti nešto zanimljivo, novo i reprezentativno iz rada Vaše knjižnice.

Školske se knjižnice mogu predstaviti samo s jednim, a narodne/gradske s najviše dva postera.

Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje, molim Vas da do najkasnije 30. travnja 2010. dostavite svoje podatke (ime, prezime, ime knjižnice/ustanove, naslov postera) na e-mail alica.bacekovic@gmail.com.

Također Vas pozivam da se, ukoliko ste zainteresirani, na isti e-mail i do istoga vremena, prijavite za sudjelovanje u radu Komisija i Radnih grupa pri HKD-u u razdoblju od 2010. do 2012. Informacije o aktivnostima Komisija i Radnih grupa HKD-a možete pronaći na stranici  www.hkdrustvo.hr/hr/strucna_tijela.

Pozivnicu te detaljan program 28. Skupštine dobit ćete naknadno!

Unaprijed zahvaljujem na suradnji!

S poštovanjem,

tajnica Društva:

Alica Bačeković Pavelić

Iz foto arhive:

POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 28. SKUPŠTINI DRUŠTVA TE PRIJAVE ZA RAD U KOMISIJAMA I RADNIM GRUPAMA HKD-A0