POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 27. SKUPŠTINI DRUŠTVA

DRUŠTVO KNJIŽNIČARA BILOGORE,

PODRAVINE I KALNIČKOG PRIGORJA

Trg Eugena Kvaternika 11

43 000  BJELOVAR

Ur. broj: 25/09

 

Bjelovar, 17. travnja 2009.

 

– članovima Društva  –

PREDMET: poziv za izlaganje na posterima na 27. skupštini Društva

 

27. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja održat će se 15. svibnja 2009. u Koprivnici. Glavna tema Skupštine bit će „Obrazovanje knjižničara“, a govorit će se i o temi „Knjižnične mreže“. Jedna od aktivnosti bit će izlaganje na posterima pa Vas ovim putem pozivam da na posteru predstavite svoj rad.

Preporučene dimenzije postera su 80×100 cm, a na njemu bi trebalo izložiti nešto reprezentativno iz rada Vaše knjižnice. Školske se knjižnice mogu predstaviti s jednim, a narodne s najviše dva postera.

Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje na posteru, molim Vas da do 8. svibnja 2009. dostavite svoje podatke (ime, prezime, ime knjižnice/ustanove, naziv postera) na e-mail alica.bacekovic@gmail.com.

Također molim da mi na isti e-mail dostavite vrlo kratko izvješće o Vašem sudjelovanju na stručnim skupovima (gdje i kada, tema skupa) te o aktivnostima u Vašim knjižnicama kako bih mogla napisati što iscrpnije izvješće o radu naših članova Društva, a koje ću iznijeti na Skupštini.

 

Unaprijed zahvaljujem na suradnji!

 

S poštovanjem,

tajnica Društva:

Alica Bačeković Pavelić

 

Iz foto arhive:

POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 27. SKUPŠTINI DRUŠTVA0  POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 27. SKUPŠTINI DRUŠTVA1  POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 27. SKUPŠTINI DRUŠTVA2  POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 27. SKUPŠTINI DRUŠTVA3  POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 27. SKUPŠTINI DRUŠTVA4  POZIV ZA IZLAGANJE NA POSTERIMA NA 27. SKUPŠTINI DRUŠTVA5