3. SASTANAK GLAVNOG ODBORA I UREDNIŠTVA SVESKA

3.2.2016. Sastanak GO i uredništva SveskaU Knjižnici i čitaonici Fran Galović u Koprivnici u srijedu 3. veljače 2016. održan je treći po redu sastanak Glavnog odbora i uredništva Sveska. Na sastanku se okupilo trinaest članova. Pripreme za objavljivanje časopisa Svezak su u tijeku. Na sastanku se razgovaralo o koncepciji časopisa Svezak te o financiranju novog izdanja. Dogovorena je podjela zaduženja, a došlo je i do promjena u sastavu uredništvu Sveska, tako da nam se pridružila kolegica Marina Vidović Krušić.

34. skupština Društva će se održati, kako je na prethodnom sastanku dogovoreno, u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici 27. svibnja 2016.

U procesu izrade je anketni upitnik o radu, funkciji i ciljevima našeg regionalnog Društva za članove i potencijalne članove Društva, a u planu je da se anketa provede i analizira do Skupštine u Virovitici.

Prijedlozi za Najknjižničare nisu pristigli, tako da sve članove i ovim putem obavještavamo da se obrazloženi prijedlozi za Najknjižničare mogu poslati do 1. travnja 2016. na e-mail adresu Društva (dk.bpkp@gmail.com).

Jednoglasno je usvojen prijedlog da Društvo vodi knjigovodstvo po načelu jednostavnog knjigovodstva.

Usvojen je prijedlog da se napravi newsletter koji bi se slao članovima Društva dva puta godišnje s ciljem boljeg informiranja. Također, pozivamo sve koji ne primaju obavijesti našeg regionalnog Društva na e-mail da nam se jave na dk.bpkp@gmail.com, kako bi ih mogli uvrstiti na e-mail listu.

Sastanak je bio produktivan i ugodan zahvaljujući gostoprimstvu naših domaćina.