POZIV NA STRUČNI IZLET U SUBOTICU I NOVI SAD

Drage kolegice i kolege,

Društvo knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkoga prigorja organizira i poziva vas na stručni izlet u Suboticu i Novi Sad 06. i 07. travnja 2019.
Ukupna cijena putovanja je 469 kn.

U privitku se nalazi ponuda turističke agencije gdje se nalazi detaljan opis putovanja i smještaja. Napominjem da je smještaj u Tavankutu hostelskog tipa.

Način prijave: na mail Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja dk.bpkp@gmail.com pošaljite vaše IME; PREZIME; OIB; TEL. do 10. 03. 2019. da bi Agencija mogla napraviti ugovore.

Nakon toga Agencija šalje ugovore koje ćete potpisati i uplatiti akontaciju od 200 kn do kraja ožujka.

Još nekoliko obavijesti:

  • Mjesta i vrijeme polaska autobusa odredit će se naknadno, ovisno o prijavljenim osobama. Za sada su sigurne točke polaska Bjelovar, Đurđevac i Virovitica.
  • Članovima Društva put će se sufinancirati, ovisno o broju prijavljenih
  • Kolege koji nisu članovi Društva pozivamo da se učlane! Godišnja članarina iznosi 50 kn
  • Moguće je da na izlet idu i članovi obitelji knjižničara, kao i druge osobe koje nisu knjižničari,ali prednost imaju knjižničari
  • Za sve upite obratite se na silvija@knjiznicavirovitica.hr ili dk.bpkp@gmail.com

Vojvodina (pdf)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Srdačan pozdrav,

Silvija Perić,
predsjednica Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja