43. skupština Društva 7. lipnja 2024. u Garešnici – prva obavijest

43. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja održat će se u petak 7. lipnja u Garešnici. Okupljanje je od 8.30 do 9.30 sati u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici “Đuro Sudeta” Garešnica (Ulica Vladimira Nazora 3)., a radni dio Skupštine održat će se u Centru za posjetitelje Natura 2000. (kolodvorska 2) s početkom u 10 sati.

Do 15. svibnja prikupljaju se prijave za posterska izlaganja. Sve prijave šalju se na dk.bpkp@gmail.com. Postersko izlaganje priprema se u obliku prezentacije i treba sadržavati podatke o autoru/autorima, naslov i naziv ustanove. Potrebno je prirediti samo jedan slajd ppt prezentacije (format landscape, dimenzija slajda 16:9) koji prikazuje cijeli sadržaj postera.

Molimo da prijedloge za izbor najknjižničara sa životopisom kandidata pošaljete na dk.bpkp@gmail.com do 15. svibnja 2024. Također molimo da na istu e-mail adresu do 15. svibnja 2024. pošaljete izvješća komisija/sekcija HKD-a u kojima ste aktivni.

U 2. obavijesti, nakon 20. svibnja 2024., dostavit ćemo dnevni red Skupštine i prijavni obrazac za sudjelovanje. Dva tjedna prije Skupštine dostavit ćemo dokumentaciju za glasanje na vaš e-mail.

Podsjećamo da godišnje članarine možete uplatiti putem uplatnice na našoj mrežnoj stranici: http://www.drustvo-knjiznicara-bpkp.hr/upisni-i-ispisni-list/ , a ako imate pitanja slobodno kontaktirajte računovodstvo na: jelena.ivekovic@bjelovar-knjiznica.hr.