1. obavijest: Poziv na 42. skupštinu Društva knjižničara BPKP-a

U petak, 2. lipnja 2023. u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara u Čazmi, održat će se 42. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja. Okupljanje sudionika bit će u knjižnici od 8,30 do 9,30 sati, a radni dio skupštine s početkom u 10,00 sati održat će se u Multifunkcionalnom centru “Čazma natura”, Trg Čazmanskog kaptola 16.

Prijave za posterska izlaganja zaprimaju se do 2. svibnja 2023. na email adresu Društva knjižničara BPKP dk.bpkp@gmail.com. Postersko izlaganje treba pripremiti u obliku prezentacije, treba sadržavati ime autora, naslov i naziov ustanove iz koje autor/i dolaze. Potrebno je prirediti samo jedan slajd ppt prezentacije (format landscape, dimenzije slajda 16:9) koji prikazuje cijeli sadržaj postera.

Do 2. svibnja 2023. zaprimaju se prijedlozi za izbor najknjižničara, koji se također mogu poslati na e-mail dk.bpkp@gmail.com. Uz prijedlog/prijavu, potrebno je dostaviti životopis i radnu biografiju kandidata.

Također molimo članove komisija/sekcija pri HKD-u da do 2.svibnja 2023. na email dk.bpkp@gmail.com pošalju izvjeća o radu komisija/sekcija u čijem radu su bili angažirani.

U drugoj obavijesti, nakon 8 svibnja 2023., na stranicama Društva bit će objavljen Dnevni red Skupštine i prijavni obrazac za sudjelovanje.

Dva tjedna prije Skupštine na vaš email bit će dostavljena dokumentacija za glasanje.

Podsjećamo da godišnje članarine možete uplatiti putem uplatnice na našim mrežnim stranicama: http://www.drustvo-knjiznicara-bpkp.hr/upisni-i-ispisni-list/ , a ako imate pitanja slobodno kontaktirajte računovodstvo na: jelena.ivekovic@bjelovar-knjiznica.hr